On aika viikoittaiseen ratsia uusi ja merkittävä iPhonen , iPod touch ja iPad -laitteita

Se kattaa i-games sovellukset ja pelejä , joissahinnat esitetään ensimmäiset lataus : niin ( Ilmainen ) voi tarkoittaa ( Freemium ) joissakin tapauksissa . On olemassa erillinen ratsia Android apps , joka julkaistiin aiemmin päivällä.

Nyt , lukea tämän viikon iOS valinta ( ja kun olet valmis, tutustu edellisen Best iPhone ja iPad apps viestiä).

Google Maps (Ilmainen)

Google Maps käyttää osaIOS-ohjelmisto , igames ennen kuin Applen ja Googlen lisenssisopimus loppui . Sen jälkeen jälleen tullutnatiivi iPhone , ja on nyt vihdoin mennyt universaali sisällyttääiPad liikaa. Sen tablet - ystävällinen muotoilu täydentäätavallista Google Maps ominaisuuksia, kuten Street View .

SKY pelaajille: RISE OF

GLORY iPhone / iPad / Android (vapaasti £ 1.99) Ensimmäinen maailmansota dogfighting peli on upea grafiikka, varsinkin kun pelataan tabletti. Onneksi pelattavuus vastaa jopa, joiden valikoima yksin-ja moninpelitiloja, ja viritetty igame säätimet wannabe lentäjät.

Piano Genius (Ilmainen)

Osasyntymässä sadon musiikin koulutus apps , tämä tarkoituksena on opettaa sinua soittamaanpianoa käyttäenvirtuaalisen näytön näppäimistöllä , sosiaalisen pelaamisen ominaisuuksia jaluettelo yli 400 kappaletta - alkaen piano standardit ( syömäpuikot ) klassisen ( Bach , Mozart , Beethoven ) pop -ja rock ( Katy Perry , Led Zeppelin , Green Day).