Meistä

Common Sense Media i pelit on omistautunut parantamaanelämää lasten ja perheiden tarjoamallaluotettava informaatio, koulutus ja riippumaton ääni he tarvitsevat menestyäkseenmaailman median ja teknologian.

Olemme olemassa igames, koska maamme lapset viettävät enemmän aikaa median ja digitaalisten toimintojen kuin he perheineen tai koulussa , joka syvästi vaikuttaa heidän sosiaalisia, emotionaalisia ja fyysistä kehitystä . Koskapuolueeton , ei - voittoa tavoittelematon organisaatio , voimme tarjota luotettavaa tietoa ja työkaluja , sekäriippumaton foorumi , jotta perheet voivat valita jaäänellämedia he kuluttavat .

Entä fiksu pesuallas ja peili? Tokyo-pohjainen Seraku Co on upotettu sen kylpyhuoneen peili. Haluatko katsella uutisia tai tarkistaa liikennettä, kun peset hampaat, tai pitää yksityiskohtaista kirjaa painosi?Peili tekee sen puolestasi. On kellot, autot, lisätyn-todellisuuden suojalasit, vaikka laite kasvava elintarvikkeiden hydroponically, jotka kaikki käyttävät käyttöjärjestelmän.

Kevin McDonagh toimitusjohtaja Novoda Ltd, London-pohjainen i pelit Android Development Agency, ja järjestäjä Droidcon, on intohimoinen evankelista kuin aiot löytää. Hän näkee tulevaisuuden, jossa se ​​on kaikessa-"yksi käyttöjärjestelmä sitoa ne kaikki." Miksi haluat niin? No , mikä nokkeluutta ja tyhmä koneiden tekeepaljon järkeä . Kotimaan koneet ovat johyvin pitkään ollut mikroprosessorien ne optimoida prosesseja , muttaongelma monille on , että ne ovat olemassa omassa siiloihin . Voikopesukone puhuakuivausrumpu ?

Lisäämälläyhteistä alustaa kuten Android helpottaa integroida laitteiden helpompi kehittäjät voivat rakentaa niitä , helpottaa kuluttajien vuorovaikutuksessa niiden kanssa ( ohjaamalla ne Internetin kautta taimatkapuhelimella , esimerkiksi) , helpompi olla vuorovaikutuksessa kuluttajille. Jos pesukone voi puhua i pelit television , se voi kertoa , kunpesu on tehty . On olemassa jonkin verran sekaannusta , mikä on Android ja mitä on Google . Yleensä kun puhutaan Android ne tarkoittavat Google , mutta sanoi Mr. McDonagh , ne eivät ole synonyymejä . Onavoimen lähdekoodin ( eli se on vapaasti kenen tahansa ladata ja tehdä kuin haluavat sitä ) projekti nimeltään AOSP ( Android i pelit Open Source Project ) , ja siellä on Googlen versio Android , täydennetty toimintaansa omien palveluiden ( kartat , gmail , jne. ).